3 Αυγούστου, 2020

SDNA

Ένα Μέσο που ξεκίνησε σε 185 τετραγωνικά ενός διαμερίσματος, που υποχρέωσε τα trolls του Διαδικτύου να αυξήσουν βάρδιες αλλά έδωσε ψωμί καθαρό και έντιμο σε πάνω από 200 οικογένειες σε αυτά τα επτά χρόνια.

Ένα Μέσο που άλλαξε τον χάρτη της ελληνικής δημοσιογραφίας, που άγγιξε θέματα που δεν τόλμησαν ούτε κολοσσοί των media επί σειρά ετών, που έβαλε νέους κανόνες, που λοιδορήθηκε, στοχοποιήθηκε, συκοφαντήθηκε, κυνηγήθηκε ανελέητα.

Ένα μέσο που έχει πάθη, που πρώτα ζει και μετά γράφει, που δεν δηλώνει δήθεν αντικειμενικό αλλά υποκειμενικό γιατί γράφει ο καθένας τη γνώμη του, που κάνει λάθη για να μάθει. Και στα πιο δύσκολα, με την αγορά κλειστή, που δεν πείραξε ούτε μια θέση εργασίας.

Αυτό είναι το SDNA.

Το «σκληρό» ρεπορτάζ, οι αποκαλύψεις, η έρευνα, η πλήρης κάλυψη όλων των αθλητικών γεγονότων, η πρωτοπορία και οι ρηξικέλευθες σκέψεις το καθιστούν αγαπημένη καθημερινή συνήθεια σχεδόν 6 εκατομμυρίων αναγνωστών, οι οποίοι το αγκαλιάζουν και γίνονται άυλη ασπίδα για τα όσα ετοιμάζουν οι… καλοθελητές.

Task

Διαχείριση των Social Media της αθλητικής ιστοσελίδας sdna.gr

  • Strategy

    Social Media Marketing

  • Design

    Art Direction

  • Client

    SDNA

Open Project
ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ

Μήπως ήρθε η ώρα να γράψουμε μαζί
τη δική σας digital ιστορία;

Αν αυτό που αναζητάτε είναι η αποτελεσματική μετάβαση του brand σας στον digital κόσμο, οι ιδέες, η φαντασία και η εμπειρία μας, θα σας οδηγήσουν σε μια ολοκληρωμένη και πετυχημένη ψηφιακή παρουσία.

Back

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *